Review Slotenspecialist Limburg

generic daily cialis Scorema

4,0 rating
22 juli 2020

Amoxil Dose zerbwemi [url=https://acialisd.com/#]Cialis[/url] Alelveillepe Prix Levitra 10 Mg Bayer poomeenenivy where to buy cialis online NonaQuosenus Canadian Drug Without Rx

canadian pharmacy cialis 20mg

Een "echte" slotenmaker

5,0 rating
27 maart 2020

Doen hun omschrijving als betrouwbaar eer aan. Een drie-puntssluiting in onze voordeur laten monteren. Prima en kwalitatief goed werk geleverd met deugdelijk materiaal en professioneel gereedschap en tegen een redelijke prijs. Kan hen aanbevelen.

Hans

Topper 21 maart

5,0 rating
22 maart 2020

Na een Google actie kwamen we via een 085 nummer bij een slotenmaker terecht, helaas was dat de persoon van Pownieuws, echter hadden we ook politie in huis en durfde deze niet naar binnen en heeft dus schijnbaar Slotenspecialist Limburg doorgestuurd. Wat een geluk, snel, vakkundig en vriendelijk zijn we geholpen, tegen een zeer aantrekkelijk tarief op de late zaterdagavond. Ik kan deze iedereen aanbevelen

Mike

Betrouwbaar en vakmanschap

5,0 rating
16 maart 2020

Een slotenspecialist die ik iedereen kan aanraden! Zeer betrouwbaar en sterk vakmanschap met veel kennis van zaken. Ook erg vriendelijke medewerkers die voor hun vak staan. Mijn deur kan er weer tegen door een perfect vervangen slot.

Sabine

Betrouwbaar en goed!

5,0 rating
12 maart 2020

Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Goed bereikbaar. Werkt snel en laat de boel netjes achter. Komt alle afspraken na. Zeer tevreden.

May Pommé

Goede en snelle service!

5,0 rating
9 maart 2020

Wij zijn erg tevreden over vervanging van onze sloten en reparatie van garagedeur die niet goed sloot.

Rozemarie

Goede en snelle service!

5,0 rating
9 maart 2020

Wij zijn erg tevreden over vervanging van onze sloten en reparatie van garagedeur die niet goed sloot.

Rozemarie

Goede service

5,0 rating
24 februari 2020

Snel ter plaatse en een snelle oplossing. Wij zijn zeer tevreden!

Hans

Prima service

5,0 rating
24 februari 2020

Snel ter plaatse en een snelle oplossing. Zeer tevreden!

Hans P.

Netjes gewerkt en prima service

5,0 rating
12 februari 2020

Snel, vakkundig en zeer servicegericht. 100% tevreden. Kan ik iedereen aanbevelen.

Familie Beckers

Review Slotenspecialist Limburg

0
0,0 rating
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Review Slotenspecialist Limburg